Sfară-n țară! ”La Strada” recrutează voluntari  

Centrul Internaţional „La Strada” lansează campania de recrutare a voluntarilor. Începând cu ziua de astăzi, 15 septembrie, fiecare tânăr activ, cu vârsta între 16 și 23 de ani, este invitat să aplice completând formularul de participare pe www.voluntari.lastrada.md 

Noua rundă de recrutări are loc în două etape. Prima etapă constă în aplicarea cu un CV la adresa voluntari@lastrada.md si completarea formularului, iar a doua etapa este interviul. Ulterior, cei selectați vor fi anunțați și invitați la instruirile tematice. 

 

Tinerii care se vor alătura echipei de voluntari vor participa la instruiri şi activităţi privind următoarele tematici:

# Prevenirea Violenţei în Familie;

# Promovarea Siguranţei Copiilor pe Internet;

# Promovarea Relațiilor armonioase în cuplu.

 

Ulterior, în urma instruirilor, voluntarii vor deveni Educatori de la Egal la Egal. Aceștia vor merge prin scoli și licee ca să informeze tinerii și copii despre tematicile studiate.

 Formularul de aplicare poate fi accesat AICI şi urmează a fi completat şi trimis, împreună cu CV-ul, până la data de 15 octombrie inclusiv. 

 Pentru informaţii suplimentare apelaţi: 0 (22) 23 49 06 (extensia 1). Persoana de contact este Eugenia Maxim – coordonatoare a Programului “Educatori de la Egal la Egal”, Centrul Internaţional „La Strada”.

Opiniile exprimate în rubrica de bloguri sunt asumate în totalitate de bloggeri şi nu reprezintă neapărat poziţia CIJM.

Toți bloggerii portalului