Se caută tineri jurnaliști pentru Premiul Fundației Thomson 2018

Reporterii tineri din întreaga lume sunt invitați să-și prezinte materialele la Fundația Thomson pentru a intra în competiția pentru al șaselea premiu pentru tinerii jurnaliști. Parte a Premiilor Asociației Presei Externe din Marea Britanie (FPA), premiul permite jurnaliștilor sub 30 de ani, din țări cu un PIB pe cap de locuitor mai mic de 20.000 de dolari, să trimită cele mai bune materiale ale sale.

Activitatea lor va fi examinată apoi de o comisie de evaluare a Fundației Thomson și apoi de membri ai juriului independenți ai FPA.

Membrii juriului caută materiale care au dus la dezbateri publice ale anumitor probleme, care au dus sau au potențialul să ducă la schimbări pozitive în societate. Vedeți câștigătorii noștri anteriori aici.

Trei finaliști vor fi invitați la Londra, unde vor petrece câteva zile și vor participa la ceremonia de premiere la Hotelul Sheraton Park Lane în data de 26 noiembrie 2018, alături de o serie de alți câștigători ai premiului și de personalități de frunte din lumea jurnalismului.

Fiecare participant trebuie să prezinte un portofoliu de trei lucrări publicate în ultimele 12 luni care preced termenul limită de depunere, și anume 17 august 2018. Acestea pot fi în orice format - print, audio, video, multimedia sau o combinație a tuturor celor patru.

Pentru alte detalii, accesați linkul.