Mass-media regională este invitată să participe la vizita de studiu a instituțiilor Uniunii Europene de la Bruxelles

Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova invită presa regională să aplice la cea de-a opta ediție a vizitelor de studii a instituțiilor Uniunii Europene și în țările-membre UE. Vizita de studiu se va desfășura la Bruxelles, în perioada 17 – 21 noiembrie 2019, și va include, de asemenea, un curs de instruire la Chișinău cu privire la funcționarea instituțiilor europene și la politica externă a UE.

Scopul vizitei este analiza aprofundată a mecanismelor de funcționare a instituțiilor UE centrale, prin dobândirea unei mai bune înțelegeri a sistemului instituțiilor UE, a politicilor și strategiilor actuale, a metodelor și experiențelor existente utile atât pentru mass-media, cât și pentru cursul politic de țara al Republicii Moldova.

Cei interesați sunt invitați să depună cererile până la data de 11 septembrie 2019, la adresa de email: violeta.iaros@bdr.md(link sends e-mail) / media@bdr.md, cu titlul mesajului: Formular de aplicare, vizită de studiu la Bruxelles.

Condițiile de participare la vizita de studiu sunt descrise în formularul de aplicare anexat, care este accesibil și pe site-ul Delegației Uniunii Europene în Moldova.

Începând cu anul 2015, Delegația UE organizează vizite de studiu destinate presei regionale pentru a facilita accesul direct la cunoașterea bunelor practici europene. Vizite de studiu au avut loc în Letonia, Lituania, Polonia, Estonia și la instituțiile europene cu sediul la Bruxelles.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați:

BDR Associates Communication Group – 022214156, Svetlana Japalău / Violetta Iaroș

Formularul de aplicare, poate fi găsit aici.