Programul Burselor Fundației Obama pentru inovatorii civici

Programul Bursele Fundației Obama încearcă să sprijine inovatorii civili cu renume din întreaga lume pentru a amplifica impactul activității lor și pentru a inspira inițierea unui val de inovație civică.

Absolvenții Berselor Fundației Obama vor fi diverse stele comunitare în ascensiune - organizatori, inventatori, artiști, antreprenori, jurnaliști - care vor schimba societatea prin implicare civică. Prin angajarea concetățenilor în colaborarea semnificativă, absolvenții Fundației Obama vor crea un model prin care orice persoană poate deveni un cetățean activ în comunitatea sa.

Grupa inaugurală de 20 de absolvenți va face parte din formarea programului și a comunității de bursieri pentru viitorii ani. Pentru această primă grupă, căutăm participanți care sunt deosebit de entuziasmați să ne ajute să proiectăm, să testăm și să perfecționăm Bursele.

Bursele noastre de doi ani, non-rezidențial, va oferi pregătire profesională, resurse și dezvoltarea leadershipului. Fellows vor participa, de asemenea, la patru întruniri de mai multe zile, în care vor colabora între ei, se vor conecta cu potențialii parteneri și își vor continua activitatea colectiv. Pe parcursul programului, fiecare coleg va urmări un plan personalizat de a mobiliza resursele Fellowship pentru a-și duce munca la nivelul următor.

Pe CINE căutăm

Inovatori civici

Căutăm persoane care lucrează pentru a rezolva probleme publice importante într-un mod creativ și puternic. Suntem inspirați de o viziune largă asupra a ceea ce înseamnă a fi „civic”, care include lideri care abordează o serie de probleme, atât în ​​mod tradițional, cât și neconvențional.

Discipline diverse

Avem nevoie de oameni care abordează problemele din toate unghiurile și lucrează cu perspective diferite pentru a întări comunitățile și viața civică. Această bursă este pentru organizatori, inventatori, artiști, antreprenori, jurnaliști și mulți alții. Este pentru cei care lucrează în cadrul guvernelor sau întreprinderilor, precum și cei care lucrează în afara instituțiilor formale.

Cei care se află în punctul de vârf al carierei lor

Aplicanții selectați au demonstrat deja un impact semnificativ în comunitățile lor, câștigând recunoașterea în rândul colegilor săi pentru contribuțiile pe care le-au avut. Acum, ei sunt într-un moment important în cariera lor. Ei sunt pregătiți să folosească bursele pentru a-și promova în mod semnificativ munca, probabil prin lansarea de noi platforme, extinderea spre publicul larg sau prin angajarea lor la o scară națională sau globală. Dacă ați obținut deja recunoaștere globală pentru munca dvs. sau dacă activitatea dvs. de inovare civică tocmai a început, este posibil să nu fiți candidatul ideal pentru acest program.

Talentat, dar nu conectat

Ne angajăm să extindem cercul de oportunități pentru a include voci noi și variate. Astfel, avem o preferință pentru inovatorii civici care nu sunt în prezent conectați la rețelele și resursele de care au nevoie pentru a-și dezvolta activitatea. Dacă nu sunteți sigur dacă vă potriviți la această descriere, nu ezitați să aplicați și asigurați-vă că indicați modul în care resursele Bursei vor avea impact unic asupra activității dvs.

Oamenii buni

Construim o comunitate autentică. Un caracter moral puternic este esențial pentru puterea acestei comunități, integritatea programului și longevitatea valorii sale. Căutăm indivizi inspiraționali care lucrează în colaborare cu ceilalți pentru atingerea scopurilor comune.