Clubul Jurnaliștilor de Investigație // Cum este asigurată integritatea demnitarilor și a proceselor electorale

Centrul de Investigații Jurnalistice vă invită joi, 17 septembrie, cu începere de la ora 11, la un club de presă la tema „Cum este asigurată integritatea demnitarilor și a proceselor electorale”.

La eveniment au fost invitați reprezentanți ai Autorității Naționale de Integritate, ai Comisiei Electorale Centrale și ai Procuraturii Anticorupție, precum și ai unor organizații neguvernamentale de profil.

Vom discuta despre cum a fost asigurată integritatea aleșilor locali și a procesului electoral în ultimii doi ani și care este gradul de implicare a autorităților publice în acest proces.

Evenimentul se va desfășura la terasa restaurantului Versailles, strada Vlaicu Pârcălab, nr. 52 (amplasat în curtea ULIM). Durata evenimentului - 2 ore.

În cadrul evenimentului Centrul de Analiză și Prevenire a Corupției va prezenta un studiu privind asigurarea integrității aleșilor și procesului electoral.

Vă asigurăm că evenimentul se va desfășura în aer liber și vor fi respectate toate măsurile privind prevenirea infecției Covid-19.

Pentru detalii contactați: Mariana Colun, redactor coordonator, Centrul de Investigații Jurnalistice (078094358).