Clubul Jurnaliștilor de Investigație: Experții Transparency International Moldova despre inițiativele legislative anticorupție ale noii guvernări

Transparency International – Moldova de comun cu Centrul de Investigații Jurnalistice vă invită la o discuţie publică în cadrul Clubului Jurnaliștilor de Investigație cu tema Iniţiativele recente în domeniul anti-corupţie ce ţin de Procuratura Generală, ANI şi CNA. În cadrul Clubului vom vorbi despre contextul elaborării și eventualele riscuri ce pot surveni în procesul de modificare a cadrului legal din domeniu. La discuții vor participa experți din cadrul Transparency International Moldova.

Evenimentul va avea loc miercuri, 8 septembrie, 2021, în regim online, cu începere de la ora 12:00. Durata discuțiilor va fi de 2 ore. Transmisiunea se va face online pe portalurile CIJM Anticoruptie.md și Investigatii.md și pe paginile de Facebook și Youtube.

Rugăm jurnaliștii care doresc să participe la discuții să se înscrie la adresa irina.odobescu.3@gmail.com, cu titlul  Iniţiativele recente în domeniul anti-corupţie, pentru a primi codul de acces la ședința online a Clubului Jurnaliștilor de Investigație.     

Persoană de contact Irina Odobescu, Centrul de Investigații Jurnalistice, tel.: (+373) 60906602, e-mail: irina.odobescu.3@gmail.com

Această activitate este realizată cu suportul Ambasadei Regatului Ţărilor de Jos. Opiniile exprimate aparţin autorilor şi nu reflectă neapărat poziţia finanţatorilor.