Clubul Jurnaliștilor de Investigație // Femeile în armată și poliție: cum le percepe societatea

Centrul de Investigații Jurnalistice în colaborare cu Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare vă invită marți, 29 octombrie, cu începere de la ora 15.00, la un club de presă la tema: „Femeile în armată și poliție: cum le percepe societatea?”.

Vom discuta despre atitudinea populației față de femeile care vor să activeze în sectorul de securitate și apărare, modul cum aceste femei sunt acceptate în sistem, cum este perceput rolul femeilor în aceste domenii.

În cadrul evenimentului va fi lansat un raportul de analiză realizat de Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare în colaborare cu Fundația Est-Europeană și UN Women în Moldova, având suportul oferit de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC), prin intermediul Biroului de Cooperare al Elveției în Republica Moldova și Suedia.

La clubul de presă participă reprezentanți ai Ministerului Apărării, Ministerului Afacerilor Interne, Asociației Femeilor din Poliție, Asociației Naționale a Femeilor din Sistemul Afacerilor Interne, Asociației Femeilor din Armata Națională,  Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. 

Evenimentul va avea loc în incinta restaurantului Parol, str. V. Alecsandri, 111. 

Clubul de presă se desfășoară în cadrul campaniei „Jurnaliștii pentru oportunități egale și diversitate”, implementată de Centrul de Investigații Jurnalistice cu sprijinul Ambasadei Canadei la București.

Pentru detalii contactați: Natalia Porubin, Centrul de Investigații Jurnalistice (079727205).