Clubul Jurnaliștilor de Investigație // Ministrul de Interne, Andrei Năstase, despre integritatea în sistemul de Poliție, prioritățile mandatului și eliminarea problemelor din sistem

Centrul de Investigații Jurnalistice vă invită joi, 12 septembrie, la o nouă ședință a Clubului Jurnaliștilor de Investigație cu tema „Ministrul de Interne, Andrei Năstase, despre integritatea în sistemul de Poliție, prioritățile mandatului și eliminarea problemelor din sistem”.

În cadrul evenimentului vom discuta despre modul în care poate fi asigurată integritatea în sistemul de poliție, care sunt prioritățile mandatului de ministru de Interne ale lui Andrei Năstase, problemele din cadrul Ministerului de Interne și cum pot fi acestea soluționate.

La eveniment va participa viceprim-ministrul, ministrul de Interne, Andrei Năstase, reprezentanți ai societății civile și jurnaliști.

Evenimentul se va desfășura la Hotelul Bristol, în sala de conferințe de la etajul 3 (strada Pușkin, 32), cu începere de la ora 16.30.

Pentru detalii contactați: Mariana Colun, reporter, Centrul de Investigații Jurnalistice (078094358)