Aplică la un atelier de storytelling

Studenți, absolvenți și tineri profesioniști din toate domeniile academice din Belarus, Ucraina și Moldova pot aplica pentru acest program.

Grupul de jurnaliști internaționali Publish Yourself! și Serviciul German de Schimb Academic (DAAD) organizează workshop-ul "Liquid Borders", care va avea loc în perioada 18-29 aprilie în Chișinău, Moldova. Programul își propune să creeze bazele pentru o nouă platformă jurnalistică privind variate subiecte din regiunea Europei de Est.

Workshop-ul se va concentra prioritar pe teme legate de apă. Participanții vor lucra la istorii ce includ elemente multimedia, instrumente de cartografiere,  jurnalism de date și alte tehnologii.

Participanții trebuie să aibă experiență în scrierea de articole, desen/pictură, fotografie şi design grafic, precum și o bună cunoaștere a limbii engleze.

Organizatorii vor acoperi cheltuielile de deplasare de până la 200 de euro pentru participanți din Belarus și Ucraina, și de cazare și masă în timpul atelierului pentru toți participanții.

Limbajul atelierului de lucru este engleza. Pentru detalii, click aici