Clubul Jurnaliștilor de Investigație // Dezvăluiri despre delapidări de milioane, trafic de arme și avioane la Aeroportul Mărculești

Centrul de Investigații Jurnalistice vă invită miercuri, 17 iulie, la ședința Clubului Jurnaliștilor de Investigație, cu tema „Dezvăluiri despre delapidări de milioane, trafic de arme și avioane la Aeroportul Mărculești”.

În cadrul evenimentului vom discuta despre delapidările de la Aeroportul Mărculești, scheme de corupție, trafic și eventualele dosare ce vizează fraude la Aeroportul Marculesti, instrumentate de Procuratură.

La eveniment va participa Vladimir Maiduc, fost director al Aeroportului Mărculești, reprezentanți ai Procuraturii și jurnaliști.

Clubul Jurnaliștilor de Investigație se va desfășura la Tucano Brasil (str. Alexandru cel Bun 91/a, etajul 2), cu începere de la ora 12.00. Durata evenimentului 1,5 – 2,0 ore.

Pentru detalii contactați: Mariana Colun, reporter, Centrul de Investigații Jurnalistice (078094358).   

Evenimentul are loc în cadrul proiectului „Mobilizarea societății civile cu scopul de a susține integritatea în sectorul Justiţiei în Republica Moldova”, desfășurat de Centrul de Investigații Jurnalistice şi Freedom House, cu susţinerea financiară a Departamentului de Stat al SUA.