Clubul jurnaliștilor de investigație // Dosare la comandă, ca metodă de eliminare a persoanelor din anumite funcții: Cazul fostului director adjunct al Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane, Iurie Podarilov

Centrul de Investigații Jurnalistice vă invită marți, 2 iulie, la o nouă ședință a Clubului Jurnaliștilor de Investigație cu tema „Dosare la comandă, ca metodă de eliminare a persoanelor din anumite funcții: Cazul fostului director adjunct al Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane, Iurie Podarilov”.

În cadrul evenimentului vom discuta despre circumstanțele dosarului lui Iurie Podarilov, dar și despre alte cazuri în care au fost intentate dosare la comandă persoanelor considerate incomode.

La eveniment va participa Iurie Podarilov, reprezentanți ai societății civile și jurnaliști.

Evenimentul se va desfășura în incinta Tucano Brasil (str. Alexandru cel Bun 91/a, etajul 2), cu începere de la ora 14.00

Pentru detalii contactați: Mariana Colun, reporter, Centrul de Investigații Jurnalistice (078094358)

Clubul de presă are loc în cadrul proiectului „Mobilizarea societății civile cu scopul de a susține integritatea în sectorul Justiţiei în Republica Moldova”, desfășurat de Centrul de Investigații Jurnalistice şi Freedom House, cu susţinerea financiară a Departamentului de Stat al SUA.