Clubul Jurnaliștilor de Investigație // Ministra Justiției, Olesea Stamate, despre prioritățile în mandatul său de ministră: Reforma Justiției și eliminarea problemelor de sistem care afectează imaginea Justiției

Centrul de Investigații Jurnalistice vă invită marți, 16 iulie, la o nouă ședință a Clubului Jurnaliștilor de Investigație cu tema „Ministra Justiției, Olesea Stamate, despre prioritățile în mandatul său de ministră: Reforma Justiției și eliminarea problemelor de sistem care afectează imaginea Justiției”.

În cadrul evenimentului vom discuta despre provocările mandatului de ministră a Justiției, care vor fi pașii pentru realizarea reformei în sectorul Justiției și cum vor fi eliminate lacunele din sistem.

La eveniment va participa Olesea Stamate, reprezentanți ai societății civile și jurnaliști.

Evenimentul se va desfășura în incinta Tucano Brasil (str. Alexandru cel Bun 91/a, etajul 2), cu începere de la ora 14.00.

Pentru detalii contactați: Mariana Colun, reporter, Centrul de Investigații Jurnalistice (078094358)

Clubul de presă are loc în cadrul proiectului „Mobilizarea societății civile cu scopul de a susține integritatea în sectorul Justiţiei în Republica Moldova”, desfășurat de Centrul de Investigații Jurnalistice şi Freedom House, cu susţinerea financiară a Departamentului de Stat al SUA.